Košarica je prazna
Prikaži košarico - Blagajna
 
Domov
Katalog
Moj račun
Košarica
Brihta d.o.o.
Brodarjev trg 13
1000 Ljubljana

eMail: info@brihta.eu
 
DomovPomoč  

 

Kazalo:

1. Naročilo in nakup

2. Pregled artiklov v košarici

3. Blagajna

 

 

1. Naročilo in nakup

 Dodajanje posameznega artikla v košarico:

 

Slika 1

Če ste se odločili za nakup samo enega izdelka preprosto pritisnete gumb Dodaj v košarico.

Artikel imate v košarici, tako da lahko nadaljujete z nakupom.

 

Dodajanje več artiklov hkrati v košarico:

Pri dodajanju več artiklov košarico hkrati je postopek sledeč in sicer obklukate izbrane artikle, kot prikazuje zgornja slika in potem pritisnete na Dodaj izbrane artikle kot je prikazano pri točki 1 na sliki 2. Tako boste lahko dodali več artiklov v košarico in nato nadaljujete z nakupom.

 

Slika 2

 

2. Pregled artiklov košarici

Če želite videti izbrane predmete v košarici kliknite na povezavo Prikaži košarico ( slika 3 )

Slika 3

in prikazala se vam bo stran, kot kaže slika 4:

Slika 4

 Na tej strani lahko vidite predmete, ki jih imate v košarici, hkrati pa lahko tudi izpraznete leto, če z izbranim predmetom niste zadovoljni.
 Lahko vnovčite kodo darilnega kupona v kolikor ste ga dobili, kot darilo ali pa vnesete kodo kupona iz prejšnjih nakupov. Vidite tudi koliko vas bodo prišli izbrani predmeti v košarici. Iz te strani lahko nadaljujete z nakupom z pritiskom na Nadaljuj z nakupom ali pa v blagajno z pritiskom na Blagajna.

 

3. Blagajna

Pri kliku na blagajno imate na izbiro 2 možnosti in sicer "Nakup kot gost" in nakup, kot registrirani uporabnik. Najprej si bomo pogledali nakup kot gost.

Pri nakupu kot gost sledite korakom, kot kaže slika 5, kjer morate vnesti svoje podatke in podatke za račun in dostavo, ter način plačila.

Slika 5

 V kolikor pa ste že registrirani uporabnik pa vam teh podatkov nebo potrebno vpisovati, ker ste jih že podali ob registraciji, tako, da izberete samo način plačila in nakup je končan.

Loading...