Košarica je prazna
Prikaži košarico - Blagajna
 
Domov
 
Katalog
 
Moj račun
Košarica
Brihta d.o.o.
Brodarjev trg 13
1000 Ljubljana

eMail: info@brihta.eu
 
Domovlesene miselne sestavljanke  

Lesene miselne sestavljanke, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini izdeluje podjetje DILEMMA GAMES. So eni vodilnih proizvajalcev na svetu, ki se ukvarjajo z načrti in izdelavo lesenih in kovinskih miselnih sestavljank in iger. Izdelki so lepo in kvalitetno izdelani ter varni za uporabo.

OPOZORILO! Sestavljanke niso primerne za otroke mlajše od 3 let. Majhni deli, nevarnost zadušitve zaradi tujka.
 

Strani:   1 2 3    Prikaz:
Sortiraj po:    Artikel     Cena     Privzeto    
I.Q.102 - DOMINO KOCKA
Velikost sestavljanke je 7x7x7 cm. Sestavljanka - kocka je sestavljena iz 9 delov. Vaša naloga je kocko razstaviti in sestaviti nazaj v prvotno obliko. Naloga ne izgleda zahtevna, potrebno bo kar nekaj potrpežljivosti in spretnosti da vam uspe.

Cena : 9.99

 

I.Q.103 - X IGRA - MALA
Velikost sestavljanke je 7x7x7 cm. Vaša naloga je, da to sestavljanko - križ, sestavljen iz 6 delov razstavite in ponovno sestavite v prvotno obliko. Naloga izgleda lahka, vendar je realnost drugačna. Vaše sive celice se že veselijo tega izziva.

Cena : 8.99

 
I.Q.113 - SESTAVLJANKA ZVEZDA
Velikost sestavljanke je 8x8x8 cm. Sestavljanko je potrebno razstaviti in nato njenih 6 delov sestaviti nazaj v zvezdo. Lahko zamudite kakšno oddajo ali celo film na TV, pa tudi kakšna noč lahko ostane neprespana. Zvezda je pravi izziv za sive celice.

Cena : 10.99

 

I.Q.115 - VALJ 4 DELNI
Velikost sestavljanke je 9x6 cm. Sestavljanko, ki je narejena iz 4 delov je potrebno razstaviti in sestaviti v prvotno obliko valja. Naloga lahko traja kakšen dan ali pa le nekaj minut, lahko jo opravite mirno, lahko pa izračete tudi kakšno krepko.

Cena : 9.99

 

Strani:   1 2 3    Prikaz:

Loading...